Pernillas Alltjänst i Sala AB

God morgon och varmt välkomna. Hoppas ni känner att det här kommer att bli en bra dag. Jag hoppas att ni tyckte om mina inlägg som jag skrev igår där jag tipsade er om en frisör. Idag ska det inte handla om skönhetsvård eller frisörer utan om en annan sak som många sagt att de önskar att få hjälp med, nämligen städningen. När det gäller företag som kan vara behjälpliga inom städning i Sala så ska jag tipsa er om ett företag som jag är mycket nöjd med, det är Pernillas Alltjänst i Sala

Innan jag anlitade Pernillas Alltjänst i Sala hade jag ständigt mycket att göra och ont om tid till att städa hemma. Jag led verkligen av att ha ett stökigt och dammigt hem, för jag är egentligen pedant. Men efter långa arbetsdagar, barn som ska hämtas eller lämnas på olika aktiviteter, en sjuklig svärmor och så vidare, så fanns det helt inte någon energi över till att städa. När jag blev rekommenderad det här företaget inom städning i Sala av en kollega så bestämde jag mig på direkten att det här var ett företag som jag skulle prova, det har jag inte ångrat, det är ett kvalitativt företag som kan hjälpa alla utifrån sina förutsättningar, önskemål och behov inom det mesta som har med städning i Sala att göra. Det är ett serviceföretag med tjänster inom bland annat hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och hjälp med trädgårdsarbeten. Befinner du dig i Sala och skulle uppskatta den här hjälpen inom städning eller annat, hör av dig då till dem.