Min nya frisör

Hallå bloggen!

Vilken fantastisk dag med några få minusgrader och med snön som ligger och glittrar i solskenet, vinter när den är som bäst. Igår tog jag mig friheten att prova en ny frisör i Skövde, jag kände att det var dags för en förändring och det var ett utmärkt val jag gjorde. Det var precis efter jobbet som jag strosade runt på gatorna i Skövde och fick syn på Sigges Barbershop som erbjöd drop-in, varför inte tänkte jag. Det var sannerligen en frisör med många kunder men som precis hade blivit klar med sin kund och som tur var inte hade någon inbokade efteråt. Mitt hår började bli så väldans långt så jag kände att det var på tiden och korta ner det ganska rejält. Först fick jag en varm och skönt tvätt av håret innan min frisör frågade hur jag ville ha håret klippt, jag är väldigt spontan och förklarade för honom att jag vill ha det kort men att han skulle improvisera när det kom till styling. Resultatet? Ja det får ni i nästa inlägg, men jag kan säga så mycket som att jag är nöjd med valet av frisör.

Idag har jag egentligen inga planer på att hitta på någonting men vem vet vad Skövde kan erbjuda en spontan person om mig. Jag kan iallafall med säkerhet säga att jag inte kommer besöka en frisör idag igen, sen kanske det blir någon skön massage eller ett besök på badhuset det har jag inte riktigt bestämt än. Kvällen skall iallafall spenderas i soffan med hämtmat, det är något som är säkert. Jag har hittat en så bra serie och idag kommer det ett nytt avsnitt, det kan jag inte missa eftersom det alltid är det stora samtalsämnet på jobbet. Håll utkik efter nya inlägg, de kommer med jämna mellanrum och nästa blir som sagt på mina nya frisyr.